Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.03.12

A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola új belvárosi jógastúdiója

Képtalálat a következőre: „a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola jógastúdiójának”

 

2018. március 12-én délelőtt, a VIII. kerület, József krt. 8. IV. em. 4. alatt került sor a Bhaktivedanta Jógastúdió ünnepélyes megnyitójára. A Stúdió különlegessége, hogy a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola tanárai, valamint a főiskolán államilag elismert diplomát szerző jógamester hallgatók fognak benne oktatni, ami garantálja a magas színvonalat.

Az esemény során átadták az előző év legkiválóbb jógaoktatójának szóló Jógarádzsa Kiválósági Díjat, valamint  bemutatták a jógairodalom egyik alapművének friss fordítását és magyarázatát tartalmazó könyvet.

 

A Bhaktivedanta Jógastúdióról bővebben

A III. kerületi Csillaghegyen, a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola épületében már működik egy jógastúdió, rendszeres tanfolyamokkal. A nagy érdeklődés miatt szükségessé vált egy másik, központi helyen lévő stúdió megnyitása is. A Blaha Lujza tér melletti tágas, világos Stúdiót kifejezetten  jógagyakorlás céljára tervezték.

A Bhaktivedanta Jógastúdió nyitott; kezdő, senior, férfi és női jógatanfolyamain minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő óratípust. Az oktatók szakmai felkészültsége lehetővé teszi, hogy a résztvevők egyéni adottságai mellett figyelembe vegyék testi korlátaikat is, ami a biztonságos jógagyakorlás fontos feltétele. A Stúdió erősségei közé tartozik, hogy tanfolyamain a résztvevők olyan jegyzetanyagot is a kezükbe kapnak, amelynek segítségével otthon is hatékonyan folytathatják a gyakorlást.

 

A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskoláról: www.bhf.hu

A Jógarádzsa díjról: www.jogaradzsa.hu

 

 

 

 

 

 

 

forrás: Sajtóközlemény

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.