Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.05.26

Határtalan Design kiállítás

 

image003.jpg

 

 

 

 

 

 

2019. május 31 – június 23.
Új Budapest Galéria (Bálna)

Immár 14. alkalommal kerül megrendezésre Budapesten a Határtalan Design kiállítás és rendezvénysorozat az Új Budapest Galériában (Bálna), amely első ízben lát vendégül külföldi kiállítókat is. A kiállítás anyagában 12 ország több mint 100 disegnerének tárgyai kapnak helyet, többek között olasz designerek munkái is megtekinthetők lesznek.

Olasz kiállítók:
Giovanni Minelli: formatervező, grafikus és web designer, alkotásaiban keveredik a művészet a technológia és az ipari design, az “Olasz Design az Unicef-ért“ projekt és a Milánói Olasz Design Múzeum megnyitójának kiemelt kiállítói között volt.

Marco Fossati: a tervező ipari design-ból diplomázik Milánóban, intelligens háztartási gépek formatervezésében vesz részt. Giovanni Minellivel közösen tervezett lámpájukat a “Viisi”-t több elismeréssel is díjazták.

Leonardo Talarico: a tervező munkáit a kortárs szemlélet és a túlzások nélküli letisztultság jellemzi, számos együttműködést jegyez elismert design márkákkal. Legfrissebb installációi a római Maxxi múzeumban és a milánói Palazzo Reale-ban voltak kiállítva.

Manuela Rigon és Chiara Zuliani: a tervezőpáros legfőbb alapanyaga a papír és a karton, 2011 ben indították útjára a Creazioni Zuri névre keresztelt papírból készített ékszer kollekciójukat.

 

 

Forrás: Sajtóközlemény

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.