Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.11.18

Körömépítés a szakma királynőjétől – az Artistic Nail Design formabontó megjelenése az ősz legnagyobb szakmai versenyén

Képtalálat a következőre: „Hungarian Open Europe Cup 2018. mukorom”

 

A mai napon a HOEC (Hungarian Open Europe Cup 2018), azaz az ősz legnagyobb fodrász – köröm – smink – szempilla szakmai verseny keretében a hazai szakmai és blogger közönséget is elvarázsolta Alisha Rimando világbajnok körömépítő művész szakértelme és az általa vezetett Artistic Nail Design prémium minőségű termékei. A rendezvény keretében a körömművész Nyári Dia színésznőnek személyesen is elkészített egy egyedi körömdesignt.

Fun. Edgy. Exclusive. – A lehetőségek végtelen tárháza. Ezek a világ egyik vezető, prémium minőségű, professzionális körömművészeti anyagokat gyártó cégének, az Artistic Nail Design legfontosabb jellemzői. A sajtóesemény, melynek a New York Palota adott otthont, a HOEC (Hungarian Open Europe Cup 2018) keretében került megszervezésre, amely a szakma legnagyobb nemzetközi kiállítása és vására, amelyen 17 ország 200 versenyzője vesz részt és melynek idén az Artistic Nail Design a főszponzora. A sajtóeseményen az Artistic Nail Design-t Alisha Rimando, az amerikai cég vezetője és kreatív igazgatója, Csukovics Andrea, az Artistic Nail Design Hungary ügyvezetője és Christian Lacheny, Vice President of International Sales tolmácsolásában a résztvevők betekintést nyerhettek a világ körömdesign-trendjeibe, az Artistic Nail Design működésébe és megismerhették a legújabb fejlesztéseket, valamint az Artistic Nail Design különlegességét adó színek forradalmát. Az esemény keretében a cég vezetője, Alisha Rimando egy csodálatos körömművészeti alkotást készített el Nyári Dia számára.

Az Artistic Nail Design világhírű körömművészek és termékfejlesztők által jött létre azzal a céllal, hogy jó minőségű anyagokat és kiváló oktatási programot nyújtson a professzionális köröm piacon.   Forradalmi újításainak köszönhetően a cég több mint 200 gyönyörű gél lakk mellett kivételes minőségű Poly géleket, azaz Putty-kat és kiváló minőségű LED-es lámpákat kínál, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően pedig olyan termékeket hozott létre, amelyek könnyen kezelhetőek, így remek eszközéül szolgálnak a szakma művészeinek.

A márka magját a kifogástalan minőség és a kivételes, keverhető, így az egyedi igényeket is maximálisan kielégítő, különleges hatást nyújtó színek adják. Minden árnyalatukat egyedileg, inspiráció révén terveznek meg és minden színnek saját, egyedi története van. Évente 6 kollekciót állítanak elő, hogy folyamatosan diktálják a trendet és biztosítsák a körömművészek színpalettáját.

Legújabb kollekciójuk a Welcome to the Show, amely a Queen-ről szóló film gyártójának felkérésére született meg egy egyedi fejlesztés eredményeként. Ennek az együttműködésnek köszönhetően az Artistic Nails Design támogatója lett a világszerte ismert és látogatócsúcsot döntögető Bohém Rapszódia c. filmnek. 

A cég egyik legfontosabb ereje az oktatásban rejlik. Oktató programjuknak és az „Artistic Angels”-ként ismert oktatási csoportjuknak köszönhetően különleges, a legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő oktatási programot dolgoztak ki, biztosítva ezzel a kiváló minőséget és az elsajátított tudás megfelelő szintű továbbítását.

Alisha az Artistic Nail Design  vezetője és kreatív igazgatója,  több mint 25 év tapasztalattal a háta mögött a szakma világszerte elismert királynője.

Műkörmösként kezdett el dolgozni még 1993-ban, majd oktatóként és értékesítőként népszerűsítette a termékeket. Szakmai áttörést számára a világbajnok Tom Holcomb-bal való kooperáció jelentette, amikoris először a kézmodellje lett, majd oktatóként és termékfejlesztőként 2005-ben létrehoztak egy új professzionális anyagot és ezzel egyidőben sikerült megnyernie a Világbajnokságot Pink&White épített kategóriában. Számos könyv szerzője, közel 400 műkörmös oktatója és a Rock Hard Nails műköröm alapanyagok kifejlesztője.

 

 

 

 

 

 

Forrás: Sajtóközlemény

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.