Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.04.15

Ünnepre készülünk - 20.Budapest Fashion Week a Gundelben

Képtalálat a következőre: „Budapest Fashion Week a Gundelben”

 

Idén tavasszal 20. alkalommal kerül megrendezésre a Budapest Fashion Week.

A Budapest Fashion Week nem csupán bemutató sorozat, hanem egyben divatszínház, kiállítás és közéleti esemény is.

A rendezvény alapítója és főszervezője Mayer Balázs alias Kenguru, aki különleges kollekcióival robbant be a köztudatba a 90-es évek elején.

Hazánk kultúrájának fontos része a divat. Kitűzött célunk,hogy támogassuk a Magyar divattervezőket illetve, hogy legyen Magyarországon is egy olyan divatrendezvény, amely nemzetközileg is ismert, – MEGVALÓSULT.

Első háromnapos rendezvényünk 2005. novemberében volt az Almássy téri Szabadidőközpontban, melyet stílusosan szinkronúszókkal nyitottuk meg. 2006-2007-ben az impozáns Ybl Palota adott helyet eseményünknek.

Az elmúlt tizenkét év alatt közel 130 divattervező kollekciója fordult meg a Budapest Fashion Week kifutóján.

Évente kétszer, – tavasszal és ősszel – , eddig 19 alkalommal szerveztük meg a 3 napos divatrendezvényt, melyen több mint 300 divatshow-t mutattunk be.

Mindig is különös hangsúlyt fektettünk rendezvényünk helyszínére. 2016. őszén az Olasz Intézetben vendégünk volt világhírű olasz divattervező, nemzetközi top modell és a Trónok harcának egyik szereplője is. Nagy öröm volt számunkra, hogy 26 nagykövetségtől voltak vendégeink, akik jelenlétükkel megtisztelték eseményünket.

http://itlgroup.eu/economia2/index.php/it-hu/item/1170-la-budapest-fashion-week-sbarca-all-istituto-italiano-di-cultura

2017-ben tavasszal és ősszel a Gundel-Erzsébet Királyné bálterme adott otthont az rendezvénynek.

Az elmúlt 5 évben a Budapest Fashion Week kiemelt média partnere a Magyar Televízió volt. Három alkalommal láttuk vendégül a nemzetközi Fashion TV-t, aki a divatbemutatókról felvett anyagot a rendezvényt követően több hónapig vetítette a világ 193 országában,ezáltal világ szerte naponta több 10 millió nézőt értünk el. Eseményünkről több nemzetközi média is beszámolt köztük az AFP, API és a CNN News.

http://www.budapester.hu/2016/11/27/budapest-zeigt-sich-von-seiner-trendigen-seite

Vendégül láthattunk több ismert külföldi tervezőt: BitMyStyle (Zagrab), Michel Adam (Paris), Nataliya Dolenko (London), Tuan Huy (Vietnam), Dragana Ognejovic (Belgrad), Paulina Plizga (Paris), Rosie Benjamin (London), Adam X (Toronto), Ivana Murisic(Montenegro), Eli.B (Milano) Jamal Taslaq…..

http://www.bud.hu/blog/The-airport-is-the-first-runway-for-fashion-icons-22609.html

A Budapest Fashion Week Magyarország meghatározó divateseménye. Folyamatosságával és a több mint egy évtizedre visszatekintő múltjával a hazai divattörténelem része. A Budapest Fashion Week brand az ORSZÁGMÁRKA méltó példája.

https://www.facebook.com/budapestfashionweek

Ünnepeljünk együtt a 20. Budapest Fashion Week-en!

A háromnapos rendezvény alatt 15 neves hazai és külföldi divattervező mutatja be legújabb kollekcióját. A divatbemutatókat látványos performance, live act, operett és kamarazene kíséri.

Tervezők:

Anwaryan, Orosz Réka, Kakrik Anna, Mantra, EliB, Maja Krsmanovic, Szonja Dudik, Ticci, Simonetta Sabo, La Rena, Juhász Szilvia, Kovács Kinga, Tar Melinda, Feelomena, Kenguru

Kapunyitás: 18.30 órakor, a divatbemutatók 19.00 órakor kezdődnek

Helyszín: Gundel, Erzsébet királyné bálterem, 1146 Bp. Gundel Károly út 4.

Jegyek korlátozott számban a rendezvény napjain a helyszínen kaphatóak: 3000.-Ft áron.

 

 

 

Forrás: Sajtóközlemény

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.